Інсайдер назвав точну дату презентації Xiaomi Mi 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в ході презентації процесора Qualcomm Snapdragon 888 стало відомо , що одним з перших гаджетів на базі топового чіпа стане новий флагман Xiaomi. Топ-менеджер китайського “ТехноГіганта” вже заявив, що затримок з поставками і дефіциту пристрою не буде , але так і не назвав дату анонсу смартфона. Трохи пізніше за нього це зробив китайський мережевий інформатор, який раніше розсекретив день презентації розумних годинників Mi Watch Lite.

За даними джерела, захід, присвячений Xiaomi Mi 11, відбудеться вже в цьому місяці, а саме 29 грудня. З огляду на те, що раніше компанія повідомляла про старт продажів пристрою відразу ж після анонса, новинка цілком може з’явитися на прилавках ще до новорічних свят.

Смартфону приписують загнутий з боків дисплей з максимальною частотою оновлення 120 Гц і вирізом під селфі-модуль в верхньому лівому кутку. Квадратний блок основної камери пристрою буде включати три сенсора: головний на 108 Мп, ширококутний з роздільною здатністю 13 Мп і 5-мегапіксельний датчик з макроб’ектівом. За автономність смартфона буде відповідати акумулятор ємністю 4780 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 55 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Роздрібна ціна прийдешньої новинки виробником поки не підтверджена – за чутками, вона складе від $ 610 в залежності від конфігурації пам’яті смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.