Скільки днів потрібно, щоб заробити на iPhone 12 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітики Picodi.com порівняли ціни на iPhone 12 Pro (128 GB) із середньою зарплатою в декількох десятках країн і порахували, скільки потрібно працювати жителям тієї чи іншої держави, щоб заробити на новий флагман від Apple.

індекс айфона 2020

В Україні iPhone 12 Pro в версії 128 GB коштує 39 999 грн. При цьому в коробці з новим флагманом покупці більше не знайдуть ні зарядного пристрою, ні навушників.

За даними Державної служби статистики України середня зарплата в нашій країні становить 11 998 ₴ (9 658 грн. Після відрахування податків). Виходить, що середньостатистичний українець повинен відпрацювати 87 днів, щоб заробити на iPhone 12 Pro (і при цьому нічого не їсти). У порівнянні з торішнім індексом айфона показники України покращилися на 9,7 дня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Високий рівень доходів в Швейцарії, США та Австралії дозволяє заробити на новий iPhone за 4,4, 6,1 і 6,6 дня відповідно .

Найгірший результат з усіх країн, де відома ціна нового iPhone 12 Pro, належить Філіппінам: тут середньостатистичний житель повинен працювати на iPhone 88,2 дня. У Німеччині та Польщі новий гаджет рівнозначний за вартістю 9,7 і 28,3 робочого дня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.