Samsung Galaxy S21: нові подробиці європейського релізу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Мережі з’явилась нова порція інформації щодо релізу Samsung Galaxy S21. На цей раз нові подробиці розповів відомий інсайдер під ніком @rquandt і його ресурс WinFuture.de.

На жаль, багато прес-фото поки немає, зате пропонуються деталі релізу смартфона в Європі. Зокрема, згадується, що 4G-варіантів в цей раз не буде – вони залишаться прерогативою країн, що розвиваються (таких як Бразилія), та й то будуть обмежуватися стандартним Galaxy S21.

При цьому Galaxy S21 і S21 + будуть запропоновані у версіях на 128 і 256 ГБ, а для старшого Galaxy S21 Ultra підготували ще й варіант на 512 ГБ. Крім того, він також отримає щонайменше два варіанти чохла з відсіком для опціонального стилуса S Pen.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Демонстрація ключових кольорів для Galaxy S21

А ось забарвлення у всіх будуть різні. Так, базовий варіант буде включати сіре, біле, рожеве і лілове забарвлення, його максі-версія – чорне, сріблясте і лілове варіанти, а найбільш «наворочений» Galaxy S21 Ultra буде задовільнятися сріблястим і чорним виданнями. Уточнень за цінами від цього джерела поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.