Xiaomi розкрила свіжі подробиці нового недорогого флагмана Redmi K40 Pro

Анонс пристрою очікується в перші місяці 2021 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У найближчі місяці Xiaomi повинна представити відразу два флагмана: Mi 11 і Redmi K40 Pro. І якщо про новинку під власним брендом виробника відомо багато, то про новий смартфон Redmi ми не знали практично нічого. На щастя, компанія нарешті розповіла про нього трішки більше, розкривши навіть деякі цікаві подробиці.

У популярній китайської соцмережі Weibo відбулася бесіда між одним з користувачів і директором Xiaomi щодо нових продуктів Ван Тенг Томасом. Останній заявив, що прийдешній Redmi K40 Pro не отримає екран-водоспад, що явно порадує багатьох шанувальників бренду.

Те саме листування в Weibo

З урахуванням попередніх чуток, згідно з якими смартфон оснастять Snapdragon 888 і, можливо, що виїжджає з корпусу фронтальною камерою, навесні 2021 року на нас може чекати черговий хіт, яким був той же Redmi K30 Pro свого часу.

Redmi K30 Pro

Нагадаємо, що анонс іншого флагмана компанії, Xiaomi Mi 11, очікується вже до кінця поточного року. У мережі є безліч витоків, що стосуються новинки: від його зовнішнього вигляду до ключових характеристик.

Передбачуваний дизайн Xiaomi Mi 11 / Автор рендеру: Ben Geskin
Так, пристрій стане першим смартфоном, який буде працювати на базі процесора Snapdragon 888. При цьому основний блок камери новинки підданий зміни в порівнянні з Mi 10 і Mi 10 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.