У патенті Samsung показано потенційне зображення спадкоємця Galaxy Z Flip

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно з’явилася інформація , що в наступному році Samsung представить три складних смартфона, в числі яких виявиться спадкоємець розкладачки Galaxy Z Flip. У числі основних змін очікується збільшений зовнішній дисплей. Схоже пристрій помітили в одному з патентів південнокорейської компанії.

У патенті описується смартфон у форм-факторі розкладачки. Всередині у нього практично весь простір зайнято великим екраном що згинається. Важливо, що в складеному стані між половинами немає ніякого зазору, як в оригінальному Galaxy Z Flip. На зовнішній стороні знаходиться невеликий квадратний дисплей, службовець для відображення різної інформації, коли пристрій закритий. 

Вкрай незвично виглядає шарнір в місці згину, що захищає механізм всередині. Він складається з безлічі пластинок, які накладаються один на одного подібно черепиці. Можливо, таке рішення краще захищає від проникнення всередину бруду і пилу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, спадкоємець Galaxy Z Flip з 6,7-дюймовим внутрішнім і 3-дюймовим зовнішнім екраном буде представлений в третьому кварталі наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.