Відомий інсайдер розповів про важливий апгрейд Samsung Galaxy S21

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незадовго до очікуваної презентації нової флагманської серії смартфонів Samsung про пристрої відомо практично все, включаючи особливості їх дизайну. Нова публікація авторитетного інсайдера Ice Universe знову розширила список технічних характеристик пристрою – він стверджує, що крім моделі процесора, апарат отримає ще одну помітну апаратну відміність від свого попередника.

За даними інформатора, одним з важливих нововведень в конструкції гаджета стане підекранний ультразвуковий сканер відбитків пальців нового покоління. Від використовуваної в складі Galaxy S10 і S20 моделі він буде відрізнятися збільшеною площею (8х8 мм) і збільшеною вдвічі швидкістю спрацьовування. Зокрема, інсайдер заявив, що власникам новинки не доведеться утримувати палець на екрані якийсь час для розблокування смартфона – досить швидкого дотику.

Крім того, нещодавно в мережі з’явилися дані про сертифікацію базової версії Galaxy S21 з кодовим номером SM-G991U у американського регулятора FCC. Відповідно до джерела, гаджет буде підтримувати швидку дротову зарядку потужністю 25 Вт, і отримає функцію реверсивної бездротової зарядки (9 Вт).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що презентація Galaxy S21 відбудеться 14 січня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.