Xiaomi Mi Watch Lite офіційно презентовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi офіційно презентувала свій новий смарт-годинник Xiaomi Mi Watch Lite. Годинник був презентований не в рамках презентації, як це часто відбувається з продуктами компанії, а у нього просто з’явилася власна сторінка на сайті компанії, що каже про анонс на міжнародному ринку. На даний момент офіційна ціна девайса невідома, але очікується, що вона буде приблизно однаковою у всіх країнах, хоча невелика різниця й буде. 

Xiaomi Mi Watch Lite оснащений 1.4-дюймовим дисплеєм з діагоналлю 1.4 дюйма та роздільною здатністю 230 х 230 пікселів. Є 20 варіантів циферблатів, підтримка системи цілодобового моніторингу пульсу та сну, а також 11 тренувальних режимів. Також є окремий додаток для дихальної гімнастики та приймач GPS. Пристрій важить 35 грамів з ремінцем та 21 грам без нього, товщина складає 10.9 міліметра. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 230 мАг, автономності якого має вистачати на 9 діб. 

На даний момент невідомо, який ще функціонал отримає смарт-годинник і чим він принципово буде відрізнятися від старшої версії, Xiaomi Mi Watch, презентованої раніше. Невідома і дата старту продаж Xiaomi Mi Watch Lite, але, скоріш за все, у різних країнах дати виходу будуть різними.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.