Samsung Galaxy S21+ і Galaxy S21 Ultra показали на першій реальній фотографії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за зображенням передніх панелей Galaxy S21, Galaxy S21+ і Galaxy S21 Ultra в мережу потрапила перша реальна фотографія майбутніх флагманів південнокорейського гіганта. Разом з тим джерело розповіло подробиці про камеру смартфонів.

На фотографії зображено Galaxy S21 + і топовий Galaxy S21 Ultra. Дизайн смартфонів повністю відповідає тим рендерам, що потрапили в мережу раніше. Galaxy S21 + отримає потрійну камеру, тоді як в «ультра» ззаду цілих п’ять об’єктивів.

Джерело стверджує, що Galaxy S21 Ultra отримає нову 108-мегапіксельну камеру, ультраширококутний модуль на 12 Мп, телевик на 10 Мп з 10-кратний оптичний зум, ще один телевик на 10 Мп, але з 3-кратним оптичним наближенням, і датчик лазерного фокусування . Що стосується Galaxy S21 +, то в ньому буде використовуватися зв’язка з основного модуля на 12 Мп, телевика на 64 Мп і ультрашіріка на 12 Мп.

За словами автора фотографії, смартфони будуть представлено 14 січня або в найближчі до цієї дати дні. Крім того, ціна новинок буде трохи нижче в порівнянні з попередниками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.