Xiaomi Mi 11 та 11 Pro отримають неочікувану перевагу в плані автономності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з останніми чутками, нова флагманська лінійка Xiaomi Mi 11 може бути представлена ​​на кілька місяців раніше попередньої.

Масове виробництво має стартувати вже найближчим часом, а разом з ним і сертифікація компонентів пристроїв в базах регуляторів. На тлі цього цікавою знахідкою поділився мережевий інформатор Digital Chat Station, який знайшов на сайті китайського регулятора 3C пару нових моделей акумуляторів Xiaomi ємністю 2390 і 2485 мАг. І якщо дані цифри на перший погляд не виглядають вражаюче, то варто згадати, що для прискорення процесу зарядки виробники вдаються до його розпаралелювання шляхом установки відразу двох окремих батарей в одному смартфоні.

Іншими словами, підсумкова номінальна ємність становитиме 4780 і ​​4970 мАг, а типова – круглі 5000 мА* г. При цьому підтримувана потужність складає 55 Вт, що дозволить заповнити заряд з 0 до 100% за скромні 35 хвилин. З огляду на ємність і показники потужності, дані батареї можуть лягти в основу як Xiaomi Mi 11 і Mi 11 Pro, так і Redmi K40 і K40 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.