Нова функція Android дозволить ділитися додатками без інтернету

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього літа Google почала публічне тестування нової функції швидкого обміну даними Nearby Sharing, яка дозволяє ділитися фотографіями, відео, і посиланнями з іншими власниками Android-пристроїв. Тепер же пошуковий гігант оголосив про розширення функціональності корисної служби, користувачі якої також зможуть ділитися додатками з Google Play з іншими гаджетами.

Google поки не розкриває ніяких технічних подробиць про роботу нової функції, але заявляє, що ця можливість стане частиною майбутнього апдейта, який буде доступний вже в найближчі тижні.

«Майбутнє оновлення функції Nearby Share дозволить вам ділитися додатками з Google Play з оточуючими вас людьми за допомогою Android-смартфона, навіть якщо у вас немає стільникового зв’язку або Wi-Fi», – йдеться на сайті Google.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За наявною інформацією, в розділі «Мої додатки та ігри» в фірмовому магазині з’явиться нове меню «Поділитися додатками». Натиснувши на значок «Поруч», власник гаджета зможе вибрати користувача, що знаходиться неподалік, і відправити на його апарат потрібну програму, навіть якщо сторона немає активного з’єднання з Інтернетом, або воно занадто повільне.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.