Названа очікувана дата анонса HUAWEI P50 і інших новинок компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний мережевий інформатор під ніком RODENT950 опублікував неофіційний графік релізів новинок HUAWEI. Крім флагманського смартфона HUAWEI P50, в список увійшли згинається Mate X2, планшет MatePad Pro 2 та інші пристрої бренду – деякі з них, як запевняє джерело, з’являться на ринку вже до кінця поточного року.

За даними джерела, презентація смарт-годинника HUAWEI Watch GT 2 Pro відбудеться вже 12 грудня, а в продаж вони надійдуть 21 грудня. У числі ключових особливостей пристрою відзначається підтримка функції зняття ЕКГ. Ще однією новинкою компанії, представленої в цьому місяці, може стати розумний дисплей під управлінням операційної системи HarmonyOS.

Смартфони серії HUAWEI nova 8, як очікується, компанія покаже не пізніше січня 2021-го. Крім того, з урахуванням дати минулорічного дебюту гнучкого смартфона Mate Xs, інсайдер не виключає випуску Mate X2 в лютому 2021 року. На весну 2021 року біля бренду, за непідтвердженою інформацією, запланована презентація флагманської моделі HUAWEI P50. Ще одним пристроєм компанії, вихід якого повинен відбутися в наступному році, стане планшет MatePad Pro 2 з підтримкою мереж п’ятого покоління 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.