Galaxy Note все? Samsung вирішила відмовитися від розвитку лінійки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про те, що Samsung планує припинити випуск смартфонів серії Galaxy Note ходять вже давно. Раніше про це повідомляли південнокорейські ЗМІ, а тепер інформацію підтвердило авторитетне видання Reuters з посиланням відразу на три анонімні джерела, знайомих з планами компанії.

Це рішення частково було прийнято через падіння попиту на преміальні смартфони під час пандемії коронавірусу. До того ж з кожним роком відмінностей між Galaxy Note і Galaxy S стає все менше, тому потреба в двох схожих лінійках зникає.

Samsung вирішила перерозподілити виробничі ресурси і в 2021 році зосередитися на розвитку складних смартфонів. Проте, від стилусів не відмовляться – їх підтримку повинні отримати наступні покоління Galaxy Z Flip, Z Fold, а також Galaxy S21 Ultra . Правда, докуповувати фірмове перо S Pen доведеться окремо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що перший Galaxy Note побачив світло в 2011 році. На той момент жоден інший смартфон не пропонував настільки величезного екрану і просунутих можливостей роботи зі стилусом. На тлі iPhone 4S з мініатюрним 3.5-дюймовим екранчиком 5.1-дюймовий Samsung виглядав справжнім гігантом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.