Sony опублікувала графік апдейта смартфонів Xperia до Android 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільна операційна система Android 11 була представлена ​​ще в серпні, але до цих пір користувачі смартфонів Sony залишалися в невіданні, не розуміючи, коли виробник представить нову прошивку. Нарешті, керівництво бренду опублікувало графік виходу OTA-оновлення для своїх пристроїв.

Першим смартфоном, який отримає нову версію ОС у фірмовій лінійці гаджетів Sony, стане модель Xperia 1 II – відповідний OTA-апдейт виробник випустить вже в цьому місяці. В кінці січня наступного року нову прошивку також отримають Xperia 5 II і Xperia 10 II.

Нарешті, в кінці лютого 2021-го Android 11 добереться до смартфонів Xperia 1 і Xperia 5. Представники компанії також відзначили, що в список нових можливостей флагмана Xperia 1 II після апдейта увійдуть підтримка запису відео 4K HDR з частотою 120 кадрів в секунду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, до кінця лютого наступного року фінальна версія Android 11 буде доступна на п’яти смартфонах Sony. Дорожню карту з випуску свіжих прошивок для інших своїх пристроїв виробник поки не розкриває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.