Зустрічаємо офіційні зображення Redmi Note 9 Pro 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi представлять нову лінійку смартфонів Redmi Note 9 вже в цей четвер. Всього в неї увійдуть три моделі. За словами директора Redmi Лу Вейбінг стверджує, що смартфони в лінійці Redmi Note 9 буде оснащена камерою, яка ніколи не використовувалася ні на жодному іншому мобільному гаджеті. 

Якщо вірити витокам, пристрій буде комплектуватися 108-мегапіксельним об’єктивом від Samsung HM2. Але найважливіше, що в компанії представили офіційний дизайн пристрою. 

Після перегляду на зображення, напрошуються висновки про те, що Redmi Note 9 Pro 5G дуже схожий на Mi 10T Lite в забарвленні Rose Gold Bleach. Задня частина пристрою виконана з покриття антивідблиску AG.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На правій частині корпусу розташувалася гойдалка регулювання гучності і сканер відбитків пальців. Модуль комплектується чотирма камерами і світлодіодним спалахом.

Але що про технічні характеристики? Вони досить непогані. Redmi Note 9 Pro 5G комплектується 6,67-дюймовим РК-дисплеєм з IPS матрицею, Full HD + роздільною здатністю і частотою 120 Гц.

Всередині використовується чіп Snapdragon 750G. Ємність акумулятора складе 4820 мА * г, також є підтримка швидкої зарядки на 33 Вт. Пристрій буде працювати під управлінням ОС Android 10 з оболонкою MIUI 12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.