Характеристики відразу трьох версій OPPO Reno 5 5G розкриті бенчмарком

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відразу кілька мережевих інформаторів вказують на плани OPPO найближчим часом представити смартфон Reno 5 5G. Ще до анонсу гаджет засвітився в базі популярного бенчмарка Geekbench в декількох модифікаціях з різними процесорами виробництва Qualcomm і MediaTek.

Перша версія майбутньої новинки з кодовим номером PEGM00 побудована на базі чіпа Qualcomm Snapdragon 765G, а пристрої з артикулами PDST00 і PDSM00 отримали мобільну платформу MediaTek Dimensity 1000+. Всі вони оснащені 8 ГБ оперативної пам’яті. При цьому продуктивність гаджета з процесором Qualcomm поступається моделям на MediaTek: 616/1817 балів проти 725/3000 балів відповідно при навантаженні на одне і все ядра CPU.

Інсайдери також повідомили про можливе релізі ще одного фірмового смартфона з флагманським чіпом Snapdragon 865 і модельним номером PDRM00, але не повідомили подробиць про таку модифікації. Очікується, що вся серія Reno5 отримає підтримку швидкої 65-ватної зарядки OPPO SuperVOOC 2.0. Базовій версії апарату приписують 6,43-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD + і співвідношенням сторін 20: 9, врізану в екран Фронталки і основну камеру з датчиками на 64, 8, 2 і 2 мегапікселя.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата анонса і ціна представників нової серії OPPO Reno не повідомляються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.