Опубліковано список брендів, які першими випустять смартфони на Snapdragon 875

На початку грудня 2020 року Qualcomm проведе презентацію флагманської платформи Snapdragon 875. І хоча дата майбутнього заходу ще не була оголошена, в мережі вже з’явився неофіційний перелік виробників, гаджети яких в числі перших отримають нові флагманські чіпи популярної серії.

За повідомленням джерел мережі, до виробництва смартфона на базі «зарядженої» мобільної платформи вже приступила компанія ASUS. До переліку увійшла і південнокорейська компанія LG – недавно в базі даних Geekbench були помічені результати тестування неанонсоване смартфона бренду з флагманськими характеристиками.

Що стосується Samsung, то за запевненням відразу декількох інформаторів, вендор планує оснастити флагманським чіпом серію пристроїв Galaxy S21 для деяких регіонів. Раніше авторитетний інсайдер Digital Chat Station заявив, що в планах компанії – випуск не менше п’яти моделей смартфонів на базі Snapdragon 875 з підтримкою технології швидкої зарядки потужністю до 100 Вт. Як ймовірного терміну релізу новинок вказується перший квартал 2021 року.

Нарешті, в числі перших смартфонів, які, ймовірно, отримають Snapdragon 875, значаться Xiaomi Mi11 і OnePlus 9. Архітектура топового процесора буде представлена ​​високопродуктивним ядром Cortex-X1 і потужними Cortex-A78, що працюють на частоті 3,0 ГГц. Виробництво процесора здійснюється по 5-нанометровим техпроцесом. Точні дати роздрібного дебюту флагманських пристроїв зразка 2021-го ще не оголошені їх виробниками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я