Таким може бути OnePlus 9 Pro: непривабливий флагман, схожий на Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер Стів Хеммерстоффер, відомий під ніком OnLeaks, опублікував якісні рендери флагманського OnePlus 9 Pro. Вони засновані на ранніх прототипах, тому дизайн ще може змінитися, але не значно. 

Смартфон отримає 6.55-дюймовий дисплей з загнутими краями, вирізом в лівій верхній частині під фронтальну камеру і інтегрований в нижню область сканер пальця. На лівій грані розміщена гойдалка регулювання гучності, а на правій знаходяться кнопка харчування і традиційної для компанії перемикач режимів.

Задня спинка виконана зі скла з логотипом по центру і великим модулем, нагадує такий в останніх флагмани компанії Samsung. У складі основної камери чотири сенсора, але інформації про них немає. Можна припустити, що головний доповнений ширококутним, тельовіком і датчиком для макро або боке.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що OnePlus 9 Pro оснастять екраном з частотою оновлення 120 Гц, процесором Snapdragon 875, 8 гігабайт оперативної пам’яті і швидкої зарядкою потужністю 65 Вт. За даними OnLeaks, офіційна презентація новинки повинна відбутися в березні 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.