Стали відомі характеристики камери OnePlus 9

Відоме джерело опублікувало нові подробиці про камеру майбутнього флагмана OnePlus. Як виявилося, у смартфона будуть два сенсора на 48 Мп: один буде використаний в основному модулі, інший – в модулі з надширококутним об’єктивом.

Перший датчик – не розповсюджений Sony IMX586. Можливо, це буде більш сучасний IMX689, але джерело не має точних даних на цей рахунок. Зате він вказує, що фокусна відстань об’єктива основного модуля – 6 мм. Для порівняння, фокусна відстань об’єктивів основних модулів OnePlus 8 і OnePlus 8T – 6,59 і 4,74 мм.

Камера OnePlus 9 крупним планом

Що стосується ширококутного модуля, то тут помітний великий прогрес – все-таки 48 Мп замість 16. Обидва датчика будуть підтримувати режим об’єднання пікселів в групи по 4 – для більшого захоплення світла. Але в цьому випадку дозвіл знижується до 12 Мп. Про третьому модулі даних немає: може бути і монохромний датчик, або датчик невеликого дозволу для макрозйомки.

Серед інших характеристик OnePlus 9 – Snapdragon 875, 8 ГБ оперативної пам’яті, зарядка потужністю 65 Вт, екран з кадровою частотою 120 Гц (а не 144 Гц, як говорилося раніше) діагоналлю більше, ніж у OnePlus 8T.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.