Унікальний смартфон Oppo X 2021 пройшов тест на 100 000 циклів без найменших ушкоджень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому тижні Oppo представила перший смартфон з згортаючим екраном, який отримав назву Oppo X 2021 , більш того, виробник показу не тільки концепт-арти, а й реальний робочий прототип.

Більш того, компанія заявила, що пристрій більш міцний, ніж можна було уявити. Під час презентації інженер-конструктор компанії Цзінь Сян (Jin Xiang) розповів про вражаючі можливості Oppo X 2021, заявивши, що смартфон пройшов всебічні випробування і показав відмінні результати.

Він зазначив, що телефон пройшов 100 000 випробувань на відкриття і закриття конструкції без будь-яких пошкоджень. Керівник відділу апаратного забезпечення Oppo також додав, що цей результат не став для смартфона граничним і він може продовжувати виконувати свою роботу далі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виходить, що якщо розсовувати екран і складати його по 50 разів на день, то смартфон без проблем пропрацює більше 5 років без без будь-яких пошкоджень. Oppo X 2021 ще не надійшов у продаж, оскільки існує ще кілька проблем, які належить вирішити. З чуток, очікувана дата цього смартфона – 2022 рік, так як дисплей допрацьовується.

У цьому смартфоні встановлений OLED-екран виробництва BOE, який можна висунути з корпусу, збільшивши діагональ видимої області з 6,7 до 7,4 дюйма. Щоб збільшити дисплей, необхідно провести пальцем по сенсорній області збоку, при цьому процес займає близько 3 секунд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.