Huawei готується випустити бюджетний смартфон Nova 8 5G з платформою Dimensity 700

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно MediaTek анонсувала платформу Dimensity 700 з підтримкою 5G. Ця SoC буде використовуватися в 5G смартфонах в ціновій категорії до $ 200, що робить технологію ще більш доступною для користувачів. Одним з перших пристроїв на цій платформі може стати Huawei Nova 8 5G, який, за словами інсайдерів, скоро може надійти в продаж.

Витік характеристик опублікував авторитетний інсайдер Digital Chat Station (@StationChat) в своєму Твіттері.

Згідно з інформацією з витоку, апарат буде оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю FHD + і частотою оновлення екрану 60 Гц. Модель може отримати Фронталки на 16 Мп, задню камеру з чотирьох об’єктивів за схемою 48 + 8 + 2 + 2 Мп. Інформатор повідомляє про встановлення акумулятора на 4000 мА * г з підтримкою функції швидкої зарядки 40 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора в центрах сертифікації TENAA і 3C були помічені два смартфона: Huawei Mate X2 і невідомий смартфон CDL-AN50. Другий пристрій підходить під інформацію з витоку, а значить, його випуск відбудеться найближчим часом.

Відносно приналежності до серії, поки немає точної інформаціі. Бюджетний 5G смартфон може вийти як Nova 8 або ж стати одним з представників серії Y або Enjoy. Вже скоро це стане відомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.