Samsung оснастить новий складаний смартфон Galaxy Z Fold 3 підекранною фронтальною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лише через пару місяців після виходу Samsung Galaxy Z Fold 2, в мережі почала з’являтися інформація про його наступника. Так, судячи за наявними даними, корейський ТехноГігант оснастить свій новий складаний смартфон подекранной фронтальною камерою.

При цьому, за повідомленням ресурсу ETNews, Galaxy Z Fold 3 стане першим апаратом Samsung, який отримає цю передову в мобільному світі технологію. Сама селф-камера розташується на звичному місці – в верхній частині дисплея.

Відзначимо, що інтернет-громадськість до цих пір досить скептично ставиться практично до будь-якої новини про розробку того чи іншого смартфона з подекранной фронтальною камерою. Вся справа в тому, що єдиний вийшов на сьогоднішній день подібний девайс – ZTE Axon 20 5G – хоч і отримав “невидиму” передню камеру, на ділі вона дуже і дуже помітна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
ZTE Axon 20 5G і його “невидима” селфі-камера

Що ж до Samsung Galaxy Z Fold 3, то реліз смартфона очікується в другій половині 2021 року. Ніякої інформації ні про його ціну, ні про що-небудь ще, крім даних про фронтальної камері, на жаль, все ще немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.