Інсайдер: OPPO Reno 5 представлять відразу в трьох версіях з різними процесорами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний мережевий інформатор Digital Chat Station опублікував нові подробиці про підготовлювані до випуску серії смартфонів OPPO Reno 5. Він стверджує, що компанія випустить одразу три версії нового гаджета, ключовим відмінністю між якими стане не тільки модель, але і марка мобільної платформи.

За даними джерела з посиланням на сайт китайського регулятора TENAA, в залежності від моделі апарат буде побудований на базі чіпа Qualcomm Snapdragon 765G, MediaTek Dimensity 1000 або Qualcomm Snapdragon 865. Пристрою приписують 6,43-дюймовий AMOLED дисплей з роздільною здатністю Full HD +, 8/12 ГБ оперативної пам’яті і накопичувач на 128 або 256 ГБ в різних модифікаціях.

На тильній стороні новинки імовірно розміститься модуль основної камери, представлений чотирма датчиками. З коробки смартфон буде працювати під управлінням Android 11. Однією з ключових особливостей новинки стане підтримка швидкої зарядки потужністю 65 Вт. З цією метою виробник оснастить пристрій двома акумуляторами ємністю по 2100 мАг. Дата презентації OPPO Reno5 ще не оголошена.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.