Аналітики назвали найбільш продавані 5G-смартфони в світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітична компанія Counterpoint Research опублікувала статистику продажів смартфонів з підтримкою мобільних мереж п’ятого покоління станом на початок осені 2020 року. Примітно, що топ-5 отриманого зведеного рейтингу зайняли гаджети всього двох брендів.

Лідером продажів за звітний період став Samsung Galaxy Note 20 Ultra, на частку якого припало 5% ринку 5G-смартфонів. Другу сходинку посів флагманський HUAWEI P40 Pro з показником 4,5%. На третьому місці розташувалося ще один пристрій китайського ТехноГіганта – середньобюджетний HUAWEI nova 7 (4,3%). У топ-10 увійшли і інші моделі обох брендів: Samsung Galaxy S20 + і Galaxy Note20, а також HUAWEI P40. Крім того, в списку відзначилися смартфони виробництва vivo, OPPO і HONOR.

Експерти підкреслили, що незабаром рейтинг популярності 5G-апаратів може змінитися через нещодавній релізу кількох флагманських пристроїв з підтримкою мереж п’ятого покоління – мова про нові Apple iPhone 12 і HUAWEI Mate 40. Раніше аналітичне агентство IDC також повідомило про збільшену в третьому кварталі 2020- го популярності бренду HUAWEI в Китаї – на його частку в кінці вересня довелося більше половини обсягу продажів 5G-смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.