Найдешевший в світі 4G-смартфон коштує всього $26

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vingroup в партнерстві з Qualcomm випустила найдешевший 4G-смартфон у В’єтнамі. Комерційна назва новинки – Vsmart Bee Lite. Вартість бюджетного пристрою – $26. Смартфон з’явиться у продажі 15 жовтня 2021 року. Так, ви не помиляєтесь. Компанія анонсувала телефон за 11 місяців до його випуску. Vsmart Bee Lite – смартфон початкового рівня, відповідно до його технічних характеристик та особливостей.

Що стосується технічних характеристик, цей пристрій оснащений 5,45-дюймовим дисплеєм з 2-мегапіксельною селфі-камерою. На задній панелі телефону знаходиться основна камера на 5 МП. Крім того, в телефоні використовується чіпсет Qualcomm Snapdragon 215 в поєднанні з 1 ГБ оперативної пам’яті і 16 ГБ флеш-пам’яті. При необхідності користувачі можуть розширити обсягу внутрішньої пам’яті за допомогою карти microSD.

Читайте також  iPhone 12 Pro обігнав Samsung Galaxy Note 20 Ultra по швидкості роботи при гірших характеристиках

Смартфон працює під управлінням Android Go Edition і має акумулятор ємністю 2550 мАг. І останнє, але не менш важливе: він буде доступний в двох кольорах – чорному і сірому, з 18-місячної гарантією.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.