Інсайдер розкрив характеристики камери Xiaomi Mi 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний китайський інформатор Digital Chat Station повідомив, що у нього була можливість випробувати інженерний зразок Xiaomi Mi 11. За його словами, смартфон з урахуванням об’єднання чотирьох пікселів в один дозволяє отримувати 50-мегапіксельні знімки. Можна припустити, що початкова роздільна здатність датчика становить рекордні 200 Мп.

Що стосується телеоб’єктива, то він зможе видавати 12-мегапіксельні кадри. При цьому поки не можна точно визначити, чи буде розширення сенсорів становити 48 Мп, як, наприклад, в лютневому флагмані Samsung Galaxy S20 Ultra за 37 тисяч гривень.

На жаль, фото і будь-яких даних про розташування модулів камери Xiaomi Mi 11 джерело не опублікувало, так як смартфон був поміщений в спеціальному чохлі, який виробники зазвичай використовують, щоб не розкривати характеристики гаджета до офіційного анонсу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 11 і аналогічна версія Pro повинні з’явиться в продажу в січні 2021 року, але офіційний анонс гаджетів очікують вже в наступному місяці. Раніше стало відомо трохи більше про характеристики версії «Про»: флагман отримає режим 120 Гц при максимальній роздільній здатності QHD +, а його екран буде зігнутий не тільки з боків, але ще зверху і знизу – рамок майже не буде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.