Смартфони Xiaomi Mi 11 та Mi 11 Pro вперше показали наживо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Qualcomm 1 грудня цього року проведе технологічний саміт Qualcomm Snapdragon 2020 року, на якому очікується презентація нової флагманської однокристальної системи Snapdragon 875. Раніше повідомлялося, що Samsung представить серію Galaxy S21 вже в січні. Крім того, вважається, що Xiaomi також не відставатиме і представити свою флагманську лінійку Xiaomi Mi 11 на початку наступного року. При цьому Xiaomi Mi 11 повинен стати першим китайським смартфоном на базі однокристальної системи Snapdragon 875.

Сьогодні відомий китайський інсайдер Digital Chat Station опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter фотографію, на якій, імовірно, вперше показані смартфони Xiaomi Mi 11 і Mi 11 Pro. Фото підкріплені наступним дописом: «Побачимося в кінці року». Це означає, що анонс смартфонів може відбутися ще раніше, ніж очікувалося.

Судячи з фотографії, Xiaomi Mi 11 отримає плоский екран, тоді як Xiaomi Mi 11 Pro буде оснащений гіперболоїдним дисплеєм з загнутими боковими частинами. В обох випадках фронтальна камера буде врізана в центральну верхню частину екрана. Ймовірно, Xiaomi Mi 11 і Mi 11 Pro можуть анонсувати разом зі Snapdragon 875, а в продаж смартфони надійдуть уже в січні наступного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.