OnePlus 9 і Snapdragon 875 розчарували продуктивністю

Протестований смартфон OnePlus 9 був оснащений 8 ГБ оперативної пам'яті і працював під управлінням операційної системи Android 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня в мережі з’явилися перші результати тестування смартфона OnePlus 9 Pro, який побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 875. У першому тесті Geekbench смартфон набрав 1122 і 2733 бали в однопоточном і багатопотоковому режимі відповідно.

Тепер же з’явилися результати тестів OnePlus 9 в популярному бенчмарку, які викликають ще більше запитань. Варто відзначити, що в обох випадках використовувалася версія Geekbench 5. Цього разу результати склали всього 557 і 2009 балів в однопоточном і багатопотоковому режимі відповідно. Протестований смартфон OnePlus 9 був оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті і працював під управлінням операційної системи Android 11.

За наявними даними, серія OnePlus 9 буде запущена в березні 2021 року. Крім того, 1 грудня буде представлена ​​однокристальна система Snapdragon 875, яка спочатку з’явиться в смартфонах Samsung і Xiaomi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus 9 буде оснащений потрійною основною камерою в прямокутному блоці камери. Стандартна версія OnePlus 9 матиме плоский екран трохи більшого розміру, ніж у OnePlus 8T, а його частота оновлення складе 120 Гц. Також смартфон отримає підтримку NFC і дротову зарядку потужністю 65 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.