Інсайдер: Samsung відмовиться від серії Galaxy Note в наступному році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за технічними характеристиками майбутнього флагмана Samsung мережевий інформатор Макс Вайнбах опублікував прогноз, що стосується всіх релізів бренду в наступному році. У своєму Twitter-блозі він розмістив можливий список новинок компанії на 2021-й, включаючи пристрої з підтримкою стилуса – і серед них не виявилося жодного представника серії Note.

Очікується, що оновлену лінійку Galaxy S21 традиційно представлятимуть три моделі – S21, S21 + і S21 Ultra; в лінійці Fold відбудеться поповнення в особі Z Fold 3; розкладачка Z Flip також отримає нову ревізію. Крім того, компанія представить «фанатські» Galaxy S21 FE і Z Fold FE.

Примітно, що за словами інсайдера, три моделі з опублікованого списку отримають підтримку стилуса S Pen, що підтверджує минулі чутки, пов’язані з бажанням Samsung припинити подальшу еволюцію смартфонів сімейства Galaxy Note.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перший Galaxy Note c 5,29-дюймовим дисплеєм, Android 2.3, процесором Cortex A0 і 1 ГБ оперативної пам’яті був представлений в 2011 році. Таким чином, серія проіснувала 9 років. Представники Samsung публікацію інсайдера не прокоментували.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.