Samsung розробляє бюджетний додаток для обміну даними

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасні смартфони пропонують безліч способів обміну даними: по Bluetooth, через месенджер, лист або за допомогою хмарного сховища. Є і більш зручні способи на кшталт AirDrop у Apple або Quick Share у Samsung. Як стало відомо, південнокорейський гігант розробляє ще один метод, відмінною рисою якого стане підвищена безпека.

Як повідомляє видання SamMobile, Samsung розробляє новий додаток Private Share. Він дозволить безпечно обмінюватися файлами і даними, використовуючи для цього технології  блокчейна. Журналісти порівнюють роботу цієї функції з самовидаляється повідомленнями в месенджерах. Відправник зможе встановити дату закінчення терміну зберігання файлів. Після закінчення зазначеного терміну файли будуть автоматично видалені з пристрою одержувача.

Додатково вказується, що отримувач не зможе пересилати файли, відправлені за допомогою Private Share. Зробити скріншот екрану також буде неможливо. Правда, завжди є можливість сфотографувати екран за допомогою іншого смартфона. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Private Share буде працювати за тим же принципом, що і Quick Share. Це означає, що програма має бути встановлено і активно на пристроях відправника і одержувача. Для початку передачі файлів відправник відправить відповідний запит одержувачу, і тільки після його прийняття почнеться відправка. 

Очікується, що Samsung представить Private Share разом з новими флагманами Galaxy S в січні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.