Samsung готує 7 флагманських смартфонів. У списку – жодної моделі лінійки Note

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер і автор авторитетного ресурсу Androidpolice Макс Вайнбах (Max Weinbach) поділився подробицями про плани Samsung на наступний рік. Конкретно йдеться про флагманські смартфони корейської компанії – їх буде цілих сім. При цьому, що цікаво, в переліку немає жодного смартфона серії Note. Це є черговим свідченням на користь того, що на лінійці Galaxy Note 20 існування цієї серії припинитися.

Як видно, до чотирьох моделей серії Galaxy S21 приєднаються Z Fold 3, Z Flip 3 і Z Fold FE. Тут особливо відзначаємо умовно бюджетні Galaxy S21 FE і Z Fold FE – вони повинні розвинути успіх нинішнього Galaxy S20 FE. За даними інсайдера, три моделі з семи будуть підтримувати роботу з фірмовим стилусом S Pen. Судячи з усього, цим зможуть похвалитися Galaxy S21 Ultra, Z Fold 3 і Z Fold FE.

Більше ніяких подробиць не повідомляється, але можна з упевненістю говорити про використання в цих смартфонах однокристальних систем Qualcomm Snapdragon 875 і Exynos 2100. А ще відомо, що Galaxy S21 дебютують 14 січня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.