Apple випустить новий бюджетний смартфон для конкуренції з Xiaomi

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Ціна iPhone 12 Pro Max в США перевищує 1000 доларів, однак Apple пропонує і куди більш доступні смартфони, а саме iPhone SE 2020 і iPhone XR, ціна яких до 500 доларів.

Реклама

Як повідомляють джерела, Apple планує випустити в наступному році новий мобільний телефон середнього класу за дуже привабливою ціною, щоб успішніше конкурувати з такими брендами, як Xiaomi, Oppo і vivo на ринках Китаю і Індії.

Китайський виробник оптичних пристроїв і модулів камер Sunny Optical Technology очікує, що замовлення від Huawei різко скоротяться через введені США санкції, і докладає зусиль, щоб поборотися за замовлення від Apple. Джерела повідомили, що Sunny Optical сподівається стати постачальником модулів камер для в iPhone в 2021 році, але, швидше за все, ці плани втіляться в життя в 2022 році.

Плануючи випускати більше недорогих смартфонів, Apple буде намагатися розширити перелік постачальників і знизити виробничі витрати. Основними постачальниками камер для смартфонів iPhone виступають тайванські Largan і Yujingguang, які мають невелику технологічну перевагу перед Sunny Optical Technology.

Що стосується нового смартфона, то мова може йти про 5,5-дюймовому iPhone SE Plus з боковим сканером відбитків пальців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: