Компанія Oppo запатентувала смартфон з висувним екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей патент був поданий компанією Guangdong Oppo Mobile Telecommunications в CNIPA (Китайське національне управління інтелектуальної власності) в кінці квітня 2020 року. Але він був схвалений і опублікований 13 листопада. Як завжди, спеціалісти LetsGoDigital підготували візуалізацію патенту на основі поданої до CNIPA документації.

Новий патент Oppo дуже схожий на концептуальний смартфон LG, який, як повідомляється, вийде в наступному році в рамках проекту Explorer Project. Цей загадковий телефон LG може дебютувати як LG Rollable. Передня панель смартфона Oppo немає ніяких отворів. Отже, він може мати фронтальну камеру під дисплеєм. Крім того, сторони закруглені, без кнопок або чогось ще, а на задній панелі телефону знаходиться тільки одна камера.

Перш за все, найважливіша частина цього дизайну – екран. Дисплей на цьому смартфоні можна розширити, потягнувши його вгору. Компанія Oppo може продемонструвати робочий прототип пристрою вже на найближчій конференції, яка відбудеться 17 листопада.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.