Опубліковані ескізи камер Huawei Nova 8 та Honor V40

Huawei недавно випустила смартфон Nova 8 SE в Китаї. З чуток, лінійка Nova 8 також включає телефони Nova 8 і Nova 8 Pro. Повідомляється, що Honor також працює над запуском серії флагманських телефонів Honor V40. Джерела вважають, що серії Huawei Nova 8 і Honor V40 будуть офіційно представлені в грудні. Ніякої нової інформації про характеристики смартфонів Huawei Nova і Honor V40 джерело не наводить, однак в Мережі з’явилося схематичне зображення, яке демонструє розташування модулів основної камери Huawei Nova 8 і Honor V40.

З огляду на те, що один отвір має бути відведено під світлодіодний спалах, Huawei Nova 8 і Honor V40 повинні отримати по чотири датчика зображення, а головний модуль отримає об’єктив значного розміру. Незважаючи на те, що розташування модулів буде однаковим, смартфони відразу можна буде відрізнити за формою блоку камери.

Раніше повідомлялося, що Nova 8 і Nova 8 Pro будуть оснащені OLED-панелями з отвором для фронтальної камери. Передбачається, що Nova 8 отримає центральний процесор Dimensity 820, тоді як модель Pro буде побудована на базі Dimensity 1000+.

Honor V40 буде мати 6,72-дюймовий вигнутий екран FHD + з підтримкою частоти відновлення 120 Гц. Honor V40 Pro може отримати Dimensity 1000+ SoC, а V40 Pro Plus, якщо вірити чуткам, дістанеться Kirin 9000 SoC. Серія V40, ймовірно, буде оснащена 50-мегапіксельним основним датчиком Sony і може бути оснащена підтримкою швидкої зарядки SuperCharge потужністю 66 Вт і бездротової зарядки 40 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.