Бюджетні OnePlus Nord отримали обмежену програмну підтримку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus відома не тільки як виробник смартфонів, але і як розробник фірмової програмної оболонки, гаджети під управлінням якої традиційно отримували три оновлення операційної системи після релізу. Але з випуском моделей OnePlus Nord N10 і Nord N100 компанія змінила свою політику і заявила, що власникам доступних новинок на настільки тривалу підтримку розраховувати не варто.

За заявою вендора, обидві моделі отримають тільки один великий апгрейд, і після переходу на Android 11 наступні версії ОС для обох пристроїв доступні не будуть. Надалі користувачам цих гаджетів зможуть розраховувати лише на патчі безпеки для поточної збірки.

«OnePlus Nord N10 5G і N100 отримають одне велике оновлення Android, і в цілому два роки оновлень безпеки. План для цих двох пристроїв відповідає галузевим стандартам для смартфонів в більш доступних цінових діапазонах. Як завжди, ми продовжимо прислухатися до відгуків наших користувачів і шукати способи поліпшити роботу програмного забезпечення для всіх пристроїв OnePlus », – заявив представник компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більшість великих виробників Android-пристроїв забезпечує новим моделям два оновлення операційки і три роки виправлень безпеки. Флагмани вендора як і раніше будуть отримувати три гарантованих апдейта операційної системи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.