Apple працює над складаним iPhone: смартфон буде коштувати $1500 і поставить хрест на виробництві iPad Mini

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Провідні виробники смартфонів, такі як Samsung і Huawei, вже випускають складані телефони другого покоління. При цьому Apple поки що продовжує тестувати прототипи першого гнучкого iPhone, як стверджують багато джерел.

Гігант з Купертіно сильно відстає від конкурентів з точки зору технологій для смартфонів, враховуючи, що Apple тільки що випустила свої перші пристрої, сумісні з 5G. Порція нової інформації вказує на те, що Apple добилася успіхів при створенні складаних смартфонів. Крім того, коли Apple випустить складаний iPhone, вона припинить виробництво компактного планшета iPad Mini.

Причина полягає в тому, що прийдешній складаний iPhone стане чимось середнім між iPhone і iPad Mini і буде працювати під керуванням iPadOS. В розкладеному вигляді пристрій буде мати дисплей розміром екрана iPad Mini. За попередніми даними, гнучкий смартфон буде представлений у конфігурації 8 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам’яті, яка буде коштувати 1500 доларів. На даний момент вихід такого смартфона очікується тільки восени 2022 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.