Камера iPhone 12 mini приємно здивувала: опубліковані перші фото

Смартфон iPhone 12 mini з’явиться у продажі в цю п’ятницю. Сьогодні були опубліковані перші огляди, які підтвердили, що акумулятора часто не вистачає на день активного використання. Також відоме видання The Verge опублікувало приклади фотографій, зроблених на iPhone 12 mini. В огляді зазначено, що iPhone 12 mini демонструє відмінну якість фотографій при зйомці в самих різних умовах, включаючи темну пору доби. Зображення виходить чистим, без шумів, яскравість зображення відповідна, за якістю підсумкові фотографії цілком відповідають сучасним флагманам.

Подвійні основні камери у iPhone 12 mini та iPhone 12 однакові. Обидві отримали датчики зображення роздільною здатністю по 12 Мп, а також надширококутний і ширококутний об’єктиви. В основній камері використовується об’єктив з сімома пластиковими лінзами. Рівень підсвічування в темних місцях збільшився на 27% в порівнянні з iPhone 11. Смартфон також підтримує Smart HDR 1.3.

За допомогою нейронної мережі і однокристальної системи A14 Bionic смартфон може робити фотографії з більшою деталізацією і меншою кількістю шумів. Він робить кілька зображень з різною експозицією і аналізує їх піксель за пікселем. Кращі деталі об’єднуються в фотографії з поліпшеною текстурою і деталізацією, а також меншим рівнем шуму в умовах низької та середньої освітленості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.