Названі характеристики оновленої версії смартфона Moto G Stylus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку року асортимент бренду Motorola поповнив середньобюджетним смартфон Moto G Stylus, особливістю якого стала підтримка електронного пера, що поставляється в комплекті. За даними відомого високою точністю прогнозів інсайдера Евана Бласса, незабаром компанія представить нову версію гаджета, характеристики якої вже з’явилися в мережі.

Відповідно до джерела, пристрій під кодовою назвою XT2115 отримає дві основні відмінності від попередника. Першою зміною стане збільшився екран з діагоналлю 6,81 дюйма і дозволом 2400×1080 пікселів – імовірно з відмінним від першої моделі співвідношенням сторін.

Крім того, за повідомленням інформатора, вендор оснастить гаджет більш продуктивним процесором Snapdragon 675. При цьому обсяг оперативної і вбудованої пам’яті залишиться колишнім – 4 і 128 ГБ відповідно. Інсайдер також приписує новинці акумулятор ємністю 4000 мАг і основну камеру з чотирма сенсорами: головним на 64 Мп, 8-мегапіксельним шірік, а також макромодулем і датчиком глибини з роздільною здатністю 2 Мп кожен.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс смартфона очікується в першому кварталі 2021-го, ціна новинки не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.