Таємничий смартфон Xiaomi на базі Snapdragon 875 помічений в Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний бенчмарк GeekBench часто стає джерелом інформації про підготовлювані смартфонах. На цей раз в тесті «засвітився» загадковий апарат Xiaomi з кодовим позначенням M2012K11C.

Зазначено, що в якості системної плати в пристрої застосовується виріб Haydn. Під цим шифром ховається флагманський процесор Qualcomm Snapdragon 875. Чіп об’єднує одне ядро ​​Cortex-X1 з тактовою частотою 2,84 ГГц, три ядра Cortex-A78 з частотою 2,42 ГГц і чотири ядра Cortex-A55 з частотою 1,8 ГГц.

Бенчмарк говорить про наявність 6 Гбайт оперативної пам’яті. Ймовірно, комерційні версії смартфона отримають більше ОЗП – аж до 16 Гбайт. Як програмна платформа значиться операційна система Android 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спостерігачі вважають, що під позначенням M2012K11C може ховатися потужний апарат Xiaomi Mi 11, анонс якого очікується в наступному році. Це буде одне з перших пристроїв на платформі Snapdragon 875.

Додамо, що до складу Snapdragon 875, крім зазначених обчислювальних ядер, увійдуть графічний прискорювач Adreno 660 і стільниковий модем Snapdragon X60 5G, що забезпечує передачу інформації зі швидкістю до 7,5 Гбіт / с в сторону абонента.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.