Смартфони

Камера iPhone 13 отримає суттєве покращення

Share

Незважаючи на те, що iPhone 12 радує своїх власників не більше місяця, інсайдери, що спеціалізуються на «яблучної» продукції, вже зараз інформують маси щодо оснащення наступного покоління американських флагманів. Зокрема, аналітик Мінг-Чі Куо стверджує, що в значній мірі буде покращено ширококутний об’єктив в основному блоці камер.

Для початку зауважимо, що сьогодні до сих пір не відомі наміри виробника щодо іменування наступного покоління своїх смартфонів. Ймовірно, це буде iPhone 13, але купертіновци можуть переглянути погляди на цей рахунок. Що стосується можливих модифікацій Мінг-Чи вважає, що їх буде стільки ж, як і у iPhone 12. Тобто, це версії – iPhone 13, “13 mini”, “13 Pro” і “13 Pro Max”. Однак, знову ж таки, ця новина носить попередній характер, а не офіційний.

Продовжимо про найголовніше – характеристиках камери. Вищезгаданий інформатор вважає, що надширококутний об’єктив в iPhone 13 вмонтують наступного покоління – 6Р (в iPhone 12 встановлений «сверхшірік» 5К). Він буде володіти світлосилою f / 1.8 і автофокусом (AF). Для порівняння, в 12-версії об’єктив 5P, що має значення діафрагми f / 2.4 і фіксований фокус (FF).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Один з варіантів форм-фактора iPhone 13, запропонованих IT-дизайнерами

Крім цього, джерело повідомляє про наявність контракту Apple з тайванською компанією Largan Precision Co Ltd., яка зобов’язується виробити близько 70% об’єктивів 6P для iPhone 13. До речі, ця ж компанія виробила 50% об’єктивів 5P для iPhone12. Також Largan вперше буде поставляти купертінцам звукові котушки VCM (Voice Coil Motor).

Наостанок можна згадати і інші характеристики iPhone 13, які раніше вже «зливали» в мережі. З огляду на тенденції, флагман Apple 2021 року швидше за все буде мати 120-Герцева дисплеєм. Причому, це буде фірмова розробка компанії – LTPO (низькотемпературний полікристалічний оксидний дисплей). Крім цього, з найбільш вражаючих за прогнози аналітиків виділяється оснащення вбудованою пам’яттю розміром 1 ТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024