Перші власники iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max поділилися враженнями

iPhone 12 mini може підійти будь-кому, у кого маленькі руки або маленькі кишені

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні стартував прийом попередніх замовлень на iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max, а в Мережі почали публікувати огляди і відеоролики, в яких описуються особливості нових смартфонів Apple.

Ось, що пише The Verge про 5,4-дюймовому iPhone 12 mini: « Чесно кажучи, спочатку трохи дивно тримати в руках такий смартфон, особливо якщо до цього у вас був великий телефон. Деякі речі вимагають звикання, наприклад, набір тексту, але інші частини використання iPhone, такі як змахування вниз від верхньої частини дисплея для повідомлень або центру управління, тепер значно легше, ніж будь-коли. Вперше після, можливо, iPhone 8, Apple створила флагманський телефон, яким майже будь-хто зможе зручно користуватися однією рукою ».

Що стосується 6,7-дюймового iPhone 12 Pro Max: « При погляді на нього створюється оманливе враження, оскільки він пропорційно схожий на моделі звичайного розміру. Тільки коли ви бачите його поруч з іншим iPhone, масштаб дійсно вражає ».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В огляді CNET говориться наступне: « З 5,4-дюймовим екраном і тими ж функціями, що і у звичайного iPhone 12, цей телефон може підійти будь-кому, у кого маленькі руки або маленькі кишені. Він призначений для тих, хто хоче чогось менш планшетного. У моїх руках середнього розміру він здавався неймовірно маленьким, що насправді просто показує, наскільки ми звикли до величезних телефонами ».

TechCrunch додає, що iPhone 12 Pro Max не виглядає занадто великим, незважаючи на те, що він є найбільшим iPhone в історії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.