Повністю безрамковий дисплей: опубліковані перші фото смартфона Meizu 18 Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні китайські джерела опублікували перше зображення нового смартфона Meizu 18 Max, на якому також перераховані характеристики майбутнього телефону. Якщо вірити зображенню, Meizu 18 Max отримає повністю безрамковий дизайн, тобто фронтальна камера буде інтегрована в дисплей. Основна камера в круглому блоці розташована в звичному місці в центральній верхній частині задньої панелі.

Зображення вказує на те, що Meizu 18 Max буде побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 875 в поєднанні з оперативною пам’яттю LPDDR5 і флеш-пам’яттю UFS3.1. Екран, створений за технологією OLED, повинен підтримувати 3K. В основній камері, яка створена за участю фахівців Zeizz, буде встановлений головний датчик зображення роздільною здатністю 64 МП, фронтальна камера буде використовувати 32-мегапіксельний датчик зображення.

Також очікується, що смартфон буде підтримувати 120-ватну зарядку, а також 45-ватну бездротову зарядку. Смартфон отримає стереодинаміки. Ймовірно, вихід смартфона відбудеться навесні наступного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.