Смартфони Xiaomi визнали найякіснішими смартфонами по тривалості роботи без підзарядки

Користувачам задавали різні питання, які стосувалися камери, часу автономної роботи, довговічності, а також співвідношення ціни і якості

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi, китайський виробник смартфонів, домігся величезних успіхів на індійському ринку. І незважаючи на те, що в останньому кварталі Xiaomi поступилася лідерством компанії Samsung , китайський виробник продовжує не тільки нарощувати поставки, а й підвищувати якість своїх смартфонів.

Дослідницька компанія RedQuanta провела опитування в більш ніж 25 містах Індії, метою якого полягало встановлення кращого бренду смартфонів. Користувачам задавали різні питання, які стосувалися камери, часу автономної роботи, довговічності, а також співвідношення ціни і якості.

У результатах дослідження говориться, що Xiaomi India очолює рейтинг за якістю камер і тривалості роботи без підзарядки. Дослідження також підтвердило, що більшість респондентів назвали смартфони Xiaomi самими якісними. Смартфонам Xiaomi вдалося домогтися 86-відсоткової задоволеності користувачів після покупки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представник Xiaomi India додав, що компанія продовжить намагатися запропонувати користувачам кращу якість за максимально чесною ціною.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.