Стало відомо, який процесор отримає смартфон Huawei Nova 8 SE: виробник підготував декілька конфігурацій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei готується запустити смартфон Nova 8 SE завтра в Китаї. В кінці минулого місяця відомий технологічний аналітик заявив, що у новинка буде представлена в двох конфігураціях з різними процесорами. Сьогодні з’явився черговий інсайд стосовно новинки Huawei, який підтвердив, що Nova 8 SE вийде у двох версіях з різними чіпсетами – Dimensity 720 і Dimensity 800U.

В соціальній мережі Weibo було опубліковано фото з технічними характеристиками. Huawei Nova 8 SE буде мати стандартну версію на базі чіпсета Dimensity 720 і більш потужну версію з чіпсетом Dimensity 800U. Версія D800U підтримує підключення двох SIM-карт 5G + 4G, тоді як модель D720 підтримує підключення двох пристроїв 5G. Крім цих відмінностей, обидва варіанти мають однакові характеристики.

В Nova 8 SE встановлений акумулятор ємністю 3800 мАг, який підтримує швидку зарядку 66 Вт через USB-C. Центральний процесор функціонує при підтримці 8 ГБ оперативної пам’яті. Обсяг флег-пам’яті становить 128 ГБ. Інші функції, доступні на пристрої, включають сканер відбитків пальців під дисплеєм, портативну нічну зйомку і запис відео в 4K. Вартість Huawei Nova 8 SE поки що залишається таємницею.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.