Samsung готується до презентації бюджетного смартфона Galaxy M02

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung працює над смартфоном Galaxy M02. Очікується, що телефон початкового рівня прийде на зміну Galaxy M01, який був офіційно представлений в липні в Індії. Galaxy M02 недавно був помічений на платформах Geekbench і Bluetooth SIG. Свіжа інформація показує, що Бюро стандартів Індії (BIS) також схвалило цей пристрій, що свідчить про наближення презентації.

Galaxy M02 з’явився під номером SM-M025F на Bluetooth SIG і Geekbench. Ці бази даних показали, що телефон оснащений центральним процесором Snapdragon 450, 2 ГБ оперативної пам’яті, працює під управлінням ОС Android 10 і  підтримує Bluetooth 4.2. Цей же смартфон недавно з’явився на виставці BIS під назвою SM-M025F/DS. У лістингу BIS немає іншої інформації про його характеристики.

Нещодавно опубліковані звіти показали, що Samsung також працює над телефоном Galaxy A02. A02 отримав сертифікат від органів управління Bluetooth SIG і FCC. Номер моделі – SM-A025F. Передбачається, що варіант телефону з номером моделі SM-A025G буде випущений як Galaxy A02s. SM-A025G був відзначений такими характеристиками, як чіпсет Snapdragon 450, 3 ГБ оперативної пам’яті і ОС Android 10. Є ймовірність, що пристрої стануть офіційними в цьому місяці або грудні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.