OnePlus представила смартфон в стилі Cyberpunk 2077

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus анонсувала вихід спеціального видання свого смартфона OnePlus 8Т в стилі гри Cyberpunk 2077.

Новинка стане ексклюзивом для китайського ринку. Флагман поставляється в коробці характерного чорно-жовтого забарвлення, напис на якій говорить: “Найт-сіті змінює всіх”.

Начинка апарату залишилася незмінною, але відчутну зовнішню переробку отримав незвичайний модуль основних камер, що займає тепер всю ширину задньої панелі і включає логотип гри. Також кидаються в очі жовті акценти і глянсова нижня третина скляного корпусу, тоді як верхня має особливе матове покриття Snow AG Glass. Крім смартфона, компанія показала і його стилізовану коробку, яка, крім кабелю і блоку зарядки, включає один з шести значків банд ігрового світу Night City. Змінам піддався не тільки дизайн корпусу – інтерфейс операційної системи також перероблений з урахуванням стилістики майбутнього блокбастера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На YouTube вже почали виходити перші відео з розпакуванням від блогерів з Піднебесної.

У продаж девайс надійде 11 листопада, а реліз відкладеної Cyberpunk 2077 тепер запланований на 10 грудня. Разом з тим виробник озвучив цінник унікального OnePlus 8T CyberPunk 2077 Edition – рекомендована ціна за версію 12/256 ГБ становить 3999 юанів або 18 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.