Компанія LG створила якісний аналог складаним смартфонам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно зі звітом LetsGoDigital, компанія LG подала новий патент в USPO (Відомство з патентів і товарних знаків США) ще в серпні 2019 року, деталі якого були остаточно опубліковані у вересні 2020 року. Пристрій, вказаний в патенті – це смартфон з гнучким дисплеєм, який можна згорнути в власному корпусі. Судячи із зображень, в компактному корпусі пристрій схожий на будь-який інший звичайний телефон. Однак він нагадує планшет, коли дисплей повністю розгорнуто.

На відміну від складаного пристрою з шарніром посередині, роликовий механізм знаходиться по обидві сторони від пристрою. Тобто просто потрібно витягнути іншу частину дисплея з боків. Коли пристрій розгорнуто, рамка також переміщається разом з дисплеєм. Це означає, що лицьова панель також захищає корпус висувного дисплея. Новинка LG – це OLED-дисплей в металевому корпусі.

Крім того, оскільки роликовий механізм розташований по боках, компанія також заощадила місце і товщину. У ньому достатньо місця для внутрішніх компонентів, і він не дуже громіздкий, згідно з патентами на дизайн. Нажаль, характеристики і комерційна назва пристрою в даний час невідомі, і нам доведеться дочекатися офіційного оголошення компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.