Vivo V20 офіційно представлений в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Разом з моделлю V20 SE китайська компанія vivo представила в Україні ще одну модель. Вона називається vivo V20. Вартість склала 11 999 гривень. Продажі почнуться 7 листопада 2020 року.

За словами виробника, це перше в світі рішення селфі-камери роздільною здатністю 44 Мп і режимом aвтофокусіровкі по очах. Особовий оптичний модуль дає можливість фокусуватися на об’єкті зйомки з відстані від 15 см.

У тильній камері встановлена ​​три модуля. При цьому телеоб’єктив з оптичним зумом не передбачений. Основна камера має стандартний 64-мегапіксельний мод. Компанію йому склали надширококутний мод з роздільною здатністю 8 Мп і 2-мегапіксельний датчик зображення для визначення глибини сцени.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

vivo V20 обладнаний 6,44-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD +. За продуктивність відповідає мобільний процесор Snapdragon 720G, виконаний по 8-нанометровій технології. Працює однокристальна система в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті. Вбудований накопичувач розрахований на зберігання 128 ГБ даних.

Ємність комплектної батареї склала 4000 мАг. Акумулятор отримав підтримку 33-ватної зарядки по дроту. Також відзначимо роз’єм для навушників, порт USB, NFC і операційну систему Android 11 відразу з коробки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.