Vivo V20 SE з нічним режимом для cелфі представили в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія vivo оголошує про старт продажів нових смартфонів серії V20 . Модель vivo V20 SE з 48 Мп основною камерою, 16 Мп фронтальною камерою з нічним режимом для cелфі і швидкою зарядкою FlashCharge 33 Вт надійшла в продаж в кольорах «Графітовий чорний» і «Безхмарне небо» за ціною 8999 грн.

3D-корпус товщиною всього 7,83 мм

Смартфон V20 SE зручно лежить в руці. Його маса складає 171 г, а товщина – всього 7,83 мм. 3D-корпус з високомолекулярного полімеру дарує відчуття приємної бархатистості.

Магічні кольори

При створенні смартфона V20 SE дизайнери світового рівня використовували елементи високої моди, зробивши пристрій стильним і витонченим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Графітовий чорний: темний градієнт надає смартфону вишуканий і технологічний вигляд. Безхмарне небо: переливається відтінок, навіяний красою неба в ясний день, несе спокій і умиротворення.

AMOLED-дисплей

AMOLED-дисплей Halo FullView діагоналлю 6,44 дюйма (16,37 см) і роздыльною здатныстю 1080P займає все 90,12% площі фронтальної поверхні. Він здатний відображати понад 16 мільйонів відтінків завдяки покриттю палітри NTSC в 103% і контрастності 2 000 000: 1. При цьому всі кольори виглядають соковито і реалістично.

Більш того, яскравість дисплея автоматично підлаштовується під умови освітлення, завдяки чому очі менше втомлюються, а зображення виглядає якісніше.

Сканер відбитків на дисплеї

Інноваційна технологія розблокування від vivo практично не вимагає зусиль – досить просто доторкнутися до дисплея. Безліч вбудованих анімаційних ефектів зроблять цей процес більш захоплюючий.

48 Мп камера з безліччю режимів зйомки

Світ оживає на ваших знімках, зроблених за допомогою потрійної камери з роздільною здатністю 48 Мп і штучним інтелектом. Що б користувач ні знімав – пейзажі, портрети, мальовничі ландшафти або міську архітектуру в різний час доби – на фото будуть відображені навіть найдрібніші деталі. Макрозйомка і стандартні професійні режими відкриють широкі можливості для творчості.

Ніч засяє

Щоб знімки завжди були чіткими, смартфон отримав основну камеру з діафрагмою f / 1,8 і підтримку HDR + з алгоритмом Morpho.

Неможливо отримати гарне зображення, коли камера тремтить. Основна камера смартфона V20 SE динамічно усуває розмиття завдяки електронній стабілізації, що дозволяє знімати якісне відео навіть на ходу.

Також використовуючи ефекти Face Beauty прямо під час зйомки відео, не доведеться витрачати час на додаткове редагування.

Також можна знімати всі важливі моменти свого життя в дозволі 4K на основну камеру, яка покаже високу якість і чіткість картинки.

Нічний режим для селфі

Фронтальна камера з роздільною здатністю 16 Мп допоможе вловити найменші деталі цінних моментів життя. Ексклюзивний алгоритм HDR + Morpho освітлює затемнені ділянки і зменшує зайву експозицію в світлих областях, завдяки чому нічні портрети будуть більш яскравими, чіткими і природними. Алгоритм можна також доповнити ефектами Face Beauty, щоб ще більше підкреслити красу.

Режим Selfie Softlight Band

Selfie Softlight Band – це спеціальний інструмент vivo для зйомки Селфі в нічний час, який замінює стандартне студійне освітлення. Він автоматично налаштовується відповідно до навколишнього світлом в приміщенні або на вулиці.

Професійна портретна зйомка

Режим професійної портретної зйомки включає ефекти Face Beauty, Pose Master, ефект боке, а також ряд художніх стилів, які допоможуть виглядати приголомшливо.

Швидка зарядка і потужна батарея

Смартфон V20 SE працює довго завдяки батареї місткістю 4 100 мА · год. До того ж він підтримує 33-ватну зарядку FlashCharge з 8 рівнями захисту. Смартфон заряджається до 62% всього за 30 хвилин, а на повну зарядку йде менше години.

Хороша начинка

8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті забезпечать безперебійну роботу всіх додатків, програм та ігор і достатньо місця для зберігання всіх відео, фотографій і файлів.

Восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 665 виготовляється за нормами 11-нм техпроцесу і забезпечує швидку і безперебійну роботу всіх додатків і ігор.

Смартфон підтримує технологію NFC, яка спрощує повсякденне життя.

Режим vivo Multi-Turbo на системному рівні оптимізує програмне і апаратне забезпечення, підвищуючи швидкість роботи і продуктивність системи.

Він включає в себе такі технології, як AI Turbo, Net Turbo, Game Turbo, Cooling Turbo – для відводу тепла, Center Turbo оптимізує основні системні ресурси, ART ++ Turbo оптимізує роботу компілятора.

Перетворіть смартфон V20 SE в власну ігрову арену за допомогою режиму Ultra Game Mode. В цьому режимі блокуються повідомлення та інформацію. А якщо скористатися такими корисними функціями, як автоматичне продовження гри після виключення дисплея і картинка в картинці, то ніщо не завадить здобувати перемоги.

Шумозаглушення з двома мікрофонами

Навіть в дуже галасливій обстановці можна без труднощів спілкуватися зі співрозмовником. Навколишній шум усувається за допомогою двох мікрофонів, алгоритму шумозаглушення і штучного інтелекту. А якщо доводиться говорити тихіше (наприклад, під час наради або в бібліотеці), можна просто включити режим шепоту – і голос користувача буде звучати для співрозмовника чітко і голосно.

Funtouch OS 11 на базі Android 10 відрізняється лаконічною естетикою і зручним інтерфейсом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.