Новий процесор Exynos 981 від Samsung можуть анонсувати найближчим часом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стали відомі перші подробиці про мобільний процесор Exynos 981 від Samsung. На думку інсайдерів, цей чіп можуть представити вже найближчим часом.

За наявними даними, південнокорейська компанія Samsung веде розробку нового чіпа для смартфонів. Він отримає назву Exynos 981. Цей процесор створюється для застосування в гаджетах середнього ринкового сегменту. Поки ніяких технічних особливостей новинки не розкривалося, але за деякими даними, в пристрої реалізують підтримку бездротового зв’язку формату Bluetooth 5.2.

Побічно ця інформація підтверджується завдяки порталу організації Bluetooth Special Interest Group. Там не опубліковані технічні характеристики новинки, але вказано, що вона має передовий статус.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З огляду на факт публікації цієї інформації на офіційному сайті, експерти припускають, що дебют пристрою на ринку довго чекати не доведеться. Ймовірно, презентація відбудеться найближчим часом, а смартфони під управлінням процесора Exynos 981 можуть з’явитися у продажу вже в кінця 2020 або початку 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.