У Huawei при створенні смартфона Mate 40 враховували думку користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Попередня флагманська лінійка “розумних” телефонів від Huawei не мала фізичних кнопок, і це не влаштувало багатьох користувачів. При розробці Mate 40 фахівці врахували їхню думку, повернувши класичні органи управління.

Нещодавно відбулася презентація чергової топової моделі від Huawei. Віце-президент лінійки нового покоління Брюс Лі на заході підкреслив, розробники, проектуючи Mate 40, врахували ту критику, що надійшла раніше. Попередній китайський флагман не мав фізичних кнопок регулювання звуку, і цей факт багато хто не оцінили, розкритикувавши апарат.

Лише частина власників позитивно поставилися до віртуального бігунка гучності, що з’являється на екрані при подвійному натисканні на торцеву частину смартфона. Проте, зазначив представник бренду, займаючись розробкою, в компанії вирішили задовольнити всіх клієнтів. Повернувши звичні кнопки, інженери залишили і новий варіант.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про ще одне нововведення, яке зробить управління пристроєм простіше, розповів генеральний директор компанії Юй Чендон. Для Mate 40 розробили новий алгоритм, що дозволяє управляти моделлю однією рукою. Новинка буде виключати випадкові натискання на екран.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.